026 - 445 00 99

Deskundig advies nodig?

Xplosure heeft veel kennis en kunde binnen een hecht samenwerkingsverband. Daardoor kunnen wij projecten multidisciplinair aanvliegen.

Ik wil advies

Advies

Stel, tijdens de uitvoering van uw project worden explosieven gevonden. Vervelend, maar wij kunnen helpen met ons advies. Wat zijn de risico’s? Wat zijn de kosten? En bovenal, hoe zorgen we ervoor dat het verloop van de bouw er minimale hinder van ondervindt?

Wij bieden antwoorden op die vragen en verliezen geen moment de veilligheid uit het oog.

Aanbestedingen, second opions en kostenramingen

Wij doen aanbestedingen en verzorgen second opinions. Hierover adviseren wij u duidelijk in een plan van aanpak. Het onderzoek en de risicoanalyse vertalen wij naar bruikbaar kaartmateriaal. We leveren dit in gangbare formaten aan en maken inzichtelijk waar raakvlakken zijn.

Wanneer het werk wordt aanbesteed, kunnen wij een kostenraming maken. Indien nodig kunnen wij voor de volledige aanbesteding zorgen. Xplosure heeft een ruime ervaring met aanbestedingstrajecten en kan er daarom voor zorgen dat de klant waar voor zijn geld krijgt. Een advies van Xplosure bespaart onze opdrachtgevers (onnodige) kosten.