026 - 445 00 99

Deskundig advies nodig?

Xplosure heeft veel kennis en kunde binnen een hecht samenwerkingsverband. Daardoor kunnen wij projecten multidisciplinair aanvliegen.

Ik wil advies

Onderzoek

Een quickscan geeft antwoord op belangrijke vragen

Door het uitvoeren van een quickscan kunnen we snel aangeven welke risico’s er zijn en of verder onderzoek noodzakelijk is.

Welke effecten hebben mogelijk aanwezige explosieven op mijn project? Daar wil je als projectleider zo snel mogelijk antwoord op. Xplosure onderzoekt, doet een risicoanalyse en geeft antwoord op die vraag.

In de plan-fase van het project doen we een quickscan. Zo weten we welke risico’s er zijn en of verder onderzoek nodig is. Gaat het om een gebied waar in de Tweede Wereldoorlog hevig gevochten is, dan doen we literatuuronderzoek. Daarnaast voeren we archiefonderzoek uit en bestuderen we luchtfoto’s.

Uitgebreide kennis zorgt voor een multidisciplinair advies

Xplosure beschikt over uitgebreide kennis van de Tweede Wereldoorlog. Dit combineren we met de archeologische kennis van Greenhouse Advies en civiel technische kennis van Civil Management. Zo geven we een advies met multidisciplinaire grondslag.

Wij doen een risicoanalyse en bepalen welke raakvlakken en bijbehorende risico’s tijdens de realisatie voor kunnen komen. Is de verwachting hoog, dan kunnen wij de opsporingswerkzaamheden uitvoeren.

Veilig werken staat voorop

Voorafgaand aan de realisatie stellen wij kritieke locaties veilig. Om dit zorgvuldig en veilig te doen, werken we nauw samen met WSCS-OCE gekwalificeerde mensen. Xplosure staat voor veiligheid.